Avantajele S9000

Garnitură mediană inovatoare care poate fi combinată în mod flexibil

Noul sistem GEALAN S 9000 îmbină în egală măsură, ca sistem combinat cu o adâncime constructivă de 82,5 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediane și de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilurilor în rame oarbe și cercevele și până la trei planuri continue de etanșare garantează o izolare termică excelentă. Astfel, ferestrele îndeplinesc chiar și cele mai exigente cerințe.

Geometrie modernă de etanșare mediană

Etanșarea mediană flexibilă pentru falțul ramei oarbe contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea caracteristicilor de termoizolare. Suplimentar, elementele de feronerie protejează împotriva infiltrării umidității și asigură deschiderea mai ușoară, în special în cazul unor temperaturi exterioare scăzute.

  1. Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm).
  2. Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.
  3. Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.
  4. Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.
  5. Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor.

Termoizolare optimizată

Dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime de termoizolare nu este accidentală, ci este rezultatul unor lucrări de dezvoltare orientate către rezultate. Succesul nostru confirmă acest lucru. Numeroase calcule au demonstrat coeficienți excelenți în ceea ce privește termoizolarea. De la început, obiectivul de dezvoltare a fost reprezentat de atingerea unui coeficient Uf – 0,92 W/m²K pentru termoizolare în combinația standard cu oțel și astfel, compatibilitatea cu locuințe pasive. Acest lucru este posibil datorită tuturor detaliilor inovatoare care alcătuiesc sistemul.

O adâncime de inserție a sticlei mai mare datorită înălțimii de suprapunere de 26 mm, pentru o izolare termică îmbunătățită.

Forme din oțel perfect adaptate pentru o stabilitate și o termoizolare optimă.

6 camere continue la nivelul ramelor oarbe, cercevelelor și stâlpilor pentru o izolare termică și fonică excelentă.

Stabilitate îmbunătățită grație STV®,
vitrajului static uscat

În cadrul tehnologiei de lipire dezvoltate de GEALAN, STV®(vitraj static uscat), sticla se lipește de profilul de cercevea cu ajutorul unei benzi adezive special concepute pentru construcția de ferestre, fără a schimba modul obișnuit de așezare a geamurilor. Prin lipirea geamului cu un profil de cercevea, rigiditatea geamului din sticlă este transferată la nivelul cercevelei și întregul sistem devine mai stabil. Astfel, pot fi fabricate în întregime elemente standard, fără oțel. În combinația STV® și oțel în cercevea, se pot obține elemente deosebit de mari pentru ferestre.

  • Combinarea tehnicii STV® cu o armătură obișnuită din oțel permite fabricarea unor elemente de dimensiuni neatinse.
  • Lucrările laborioase de reglare și ajustare la nivelul ferestrelor se reduc la minimum.
  • Lipirea geamului de cercevea îmbunătățește protecția împotriva pătrunderii prin efracție.
  • Chiar și după folosirea pe o perioadă îndelungată, datorită tehnicii STV®, ferestrele se închid perfect, în mod similar închiderii unui seif.
termopane bucuresti pret