Caracteristici si avantaje:

  • Carcasa si ghidaje din aluminiu extrudat. Diverse culori.
  • Sita din fibra de sticla ignifuga.
  • Este prevazuta cu un sistem de arcuri, actionarea ei facandu-se prin tragerea snurului.
  • Partea inferioara este prevazuta cu perii care permit actionarea silentioasa si impiedica ridicarea accidentala a plasei.
  • Plasa propriu-zisa este gri, diminueaza aproape imperceptibil vederea spre exterior si permite ca aerul sa circule normal intre interior si exterior;
  • In plus, sita si-a dovedit durabilitatea in timp si este rezistenta la razele ultraviolete si la factori externi;
  • In sezonul rece sta rulata in caseta ruloului, care are culoarea tamplariei, deci nu este nevoie sa fie demontata;
  • Actionarea se face prin intermediul unui snur, care faciliteaza ridicarile si coborarile
  • Plasele tip rulou au ghidaje laterale confectionate din aluminiu, care au o perie de etansare.

Sita este disponibila doar pe culoarea gri si este realizata din fibra de carbon, care permite o aerisire optima a incaperii si nu afecteaza decat intr-o masura foarte mica vizibilitatea din interior spre exterior. Pentru acest tip de plase, caseta si ghidajele sunt disponibile in culorile alb si maro.

Aspectul tamplariei nu este diminuat de caseta si ghidaje, si mai mult de atat, ruloul este prevazut cu un sistem care il impiedica sa se ridice din greseala.

Atunci cand este frig, plasa ramane in caseta, demontarea ei nefiind necesara.

Daca se folosesc pentru usile de intrare, au anumite particularitari: aluminiul din care sunt realizate este mai solid, trebuie sa fie mai inguste, pentru a evita lovirile intamplatoare si mai au in partea de jos ghidaje speciale de culisale.

Plasele de insecte cu sistem de inchidere pe balamale confectionate de noi sunt de calitate superioara, rama fiind din aluminiu iar plasa de insecte de o foarte buna calitate. Ele se monteaza pe partea din exterior a tocului ferestrei si se deschid spre exterior opus balamalelor din interior al tamplariei.

Sistemul dublu de inchidere folosit de noi – un sistem de inchidere montat sus iar celalalt sistem de inchidere pozitionat in partea de jos a plasei ne ofera si noua si dvs siguranta ca plasele nu vor fi “deschise” de nici o vijelie, furtuna sau vant, indiferent cat de puternic ar fi si sunt inchise in 2 puncte de inchidere.

termopane bucuresti pret