termopane bucuresti pret

Specialisti in Tamplarie PVC

SC BIVEMAR CONSTRUCT SRL este firma cu capital privat, integral romanesc.

Scopul nostru este sa gasim solutii pentru necesitatile D-voastra. Firma noastra se ocupa cu montajul de tamplarie PVC si Aluminiu; realizam pereti Cortina, usi automate, usi rotative din aluminiu, placari fatade cu placi compozite (corian, trespa, bond, etc.), deasemenea comercializam rulouri exterioare aluminiu, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete, plase insecte pe balamale, plase insecte tip rulou, plase insecte tip pisse, geam termopan. Seriozitatea si profesionalismul, corelate cu politica de pret foarte avantajoasa raport pret-calitate ne-au ajutat sa rezistam si sa ne dezvoltam pe o piata cu o concurenta puternica.Obiectivul nostru este de a le oferi clientilor o gama de servicii cat mai complexa si o calitate ridicata pentru produsele noastre.


Colaboram cu furnizori din domeniu precum:

REHAU/SALAMANDER/GEALAN/WICONA/REYNAERS/ALUMIL/PROFILCO/ARCADE-TRADING

  • Partenerii nostri lucreaza cu utilaje si masini moderne, de ultima generatie.
  • Controlul calitatii se face pe linia de fabricatie precum si la predarea elementului finit din productie spre montaj.
  • Montajul este executat de o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 10 ani, folosind materiale de calitate si respectand tehnologia de montaj elaborata si aplicata pe piata europeana.
  • Ne aliniem intru totul standardului de executie si calitate german. Produsele si serviciile noastre se imbunatatesc zilnic si ne subordonam intotdeauna cerintelor si standardelor cerute de catre clientii nostri.
  • Telul nostru este sa ne mentinem ca o organizatie atractiva, puternica si respectata in  industria noastra. Ne bazam pe ECHIPA, pe atitudinea si valorile pe care le-am construit si Ie transmitem zi de zi clientilor nostri.