Prin serviciul de amenajari oferit de bivemarconstruct.ro, oferim clientilor nostri mai mult decat o simpla „zugraveala”.

Bivemar Construct are angajati profesioniști, care va pot ajuta cu orice amenajare/ renovare pe care doriti sa o faceti la domiciliu sau la birou. Nu exista nici o „lucrare” prea mică sau prea mare pentru noi. Vom fi mai mult decat fericiti sa vopsim o camera, birou, casa sau o cladire pentru tine. Știm că amenajarea poate fi o corvoada pentru unii oameni din mai multe motive.

Expertii de la Bivemar Construct recomanda ca toata lumea sa ia masuri de siguranta atunci cand vine vorba de amenajari. Substantele folosite in anumite operatiuni de amenajare ar putea cauza  probleme de respirație, afecta sarcina, copii mici sau persoanele alergice. Deci, în cazul în care există un tip special de vopsea pe care doriti sa o utilizați, va rugăm să ne anuntati. Ne putem asigura că totul va fi în siguranta pentru tine si familia ta.

Oferim servicii de amenajari, cum ar fi: eliminarea tapetului, vopsitorie lavabila, lacuire si aplicatii de colorare, montare gips-carton, reparare tocuri si aplicare vopsea sau lac, etc. Avem abilitatile și instrumentele necesare pentru a finaliza aceste sarcini pentru satisfactia clientilor noștri.

Compania noastra este specializata in amenajari de interior si exterior pentru cladiri rezidentiale și comerciale. Echipa noastra este alcatuita numai din profesionisti.

Toate servicile noastre sunt licentiate, asigurate și de cea mai buna executie. Putem face finisaje din rigips cu sabloane. Vom vopsi peretii dumneavoastra, tavanul, glafuri, etc. Tot ce trebuie sa faceti, este sa alegeti culoarea.